Despre mine

La bază programator, dar zilele acestea mai mult pe management (people, tech & project) din poziția de CTO @ Vuuh.com din 2020.

Am început ca junior, nestăpânind limbajele și framework-urile. Am avut o perioadă în care am crezut că doar codul contează.

Am descoperit după partea de business a unui produs software, și cât de importantă e problema de la care pornește totul. Software-ul e o soluție, și limbajul e un tool.

Am tot lucrat on the side la diverse idei de proiecte personale, pe care le puteți găsi pe această pagină. Făcând asta mi-am extins considerabil plaja de skill-uri, devenind full-stack și mi-am antrenat și spiritul antreprenorial (sau mai bine zis, intraprenorial).

După aia am profitat de o oportunitate de a mă alătura Vuuh, ca CTO, și să pun umărul la treabă din fazele cele mai incipiente ale companiei.

Acum, pe lângă Vuuh, încă mai lucrez la diverse proiecte personale, unul fiind acesta: The Tech Bubble, care e un proiect de conținut media pe teme de tehnologie și industrie.

Voi posta conținut scris o data la două săptămâni, și dacă vreți să le primiți în inbox, lăsați un email mai jos 😄